Lees hier meer over de maatregelen omtrent Coronavirus

  • slide1.jpg
  • slide2.jpg

Pilates

Het Paramedisch Centrum Noordwijk start met het geven van pilates lessen.

Maar wat is pilates nu eigenlijk?

Pilates is een vorm van trainen waarbij lichaam en geest worden getraind. Pilates richt zich als trainingssysteem op spieren die een goede houding ondersteunen. Dit zijn de spieren die zitten in de buik, rug, schouders en bekkenbodem. Er zijn veel verschillende vormen van pilates, bij deze pilates lessen wordt er getraind d.m.v. mat oefeningen.

Doel van de pilates lessen is: het feedforward systeem verbeteren, de core-stability verbeteren, controle over het lichaam en de ademhaling verbeteren, spieren weer op natuurlijke lengte brengen, een gezonde houding en een krachtig lichaam ontwikkelen.

Wie kunnen er meedoen aan de pilates lessen?

Alle mensen zijn welkom die interesse hebben in pilates. Jong , oud, man, vrouw, mensen die pas beginnen met trainen en mensen die in topconditie zijn. Daarnaast is het voor mensen met rugklachten en bekkeninstabiliteit een zeer goede training om het lichaam weer sterk en stabiel te krijgen.

Is Pilates IETS voor u en wilt u de uitdaging aangaan om een sterk en lenig lichaam te ontwikkelen DAT wordt ondersteunt door een goede lichaamshouding?. Kom dan naar de gratis proefles op dinsdag 3 september en wie weet blijft pilates uw trainingsactiviteit.

Algemene informatie:
Dag:  woensdagavond
Tijd:  18.30 t/m 19.30 en van 19.45 t/m 20.45
Spullen om mee te nemen:

  • een handdoek

Adres: Westeinde 94 2211XS Noordwijk

Kosten:

  • 10 rittenkaart* 75 euro
  • Losse les 8,50 euro
  • De eerste les is gratis

*Er mag maximaal 1  keer worden afgezegd bij een 10 rittenkaart om zo de effectiviteit van de training te behouden.