• slide1.jpg
  • slide2.jpg

Oefentherapie Mensendieck

 

Heb jij weleens last van lichamelijke klachten?
Weet je eigenlijk hoe je zit, staat, loopt en bukt?
Heb je al van alles geprobeerd en zijn de therapeuten steeds met jou bezig geweest in plaats van dat ze je leren om zelf je klachten te verhelpen?

Dan ben je nu aan het juiste adres.

Wij helpen je van jouw klachten af.
Wij leren je hoe je goed moet zitten, staan, lopen en bukken.
En dat doen we samen met jou.

Bij ons doe je oefeningen en leer je een optimaal houdings- en bewegingspatroon aan waardoor je je lichaam beter leert voelen. Je leert daarmee je klachten te verhelpen of onder controle te krijgen zodat je zelf jouw beste therapeut wordt.

Doe, Voel, Leer en Beweeg wijzer!

Wie ben ik?

Mij naam is Esmeralda Peschier en sinds 1992 ben ik met veel plezier aan het werk als oefentherapeut. peschier494840Ik hou me graag bezig met hoe mensen zich bewegen. Mensen die ik behandel hebben meestal al lange tijd klachten. Ik vind het een uitdaging om samen met de patiënt/cliënt te achterhalen wat de oorzaak van de klachten is en hoe we deze klachten kunnen verminderen. Of het nu lichamelijke klachten zijn die te maken hebben met verkeerd bewegen of verkeerd spiergebruik, gebrek aan ontspanning een probleem vormt of weer pijnvrij bewegen na een zwangerschap lastig is. Ik ga samen kijken met de patiënt/cliënt wat de oplossing zal zijn voor herstel. Ik ben tevens gecertificeerd bekkentherapeut, gecertificeerd stress- en ontspanningstherapeut en ik ben aangesloten bij Netwerk Chronisch Pijn. 

Mijn speerpunten binnen de praktijk zijn: bekkenklachten, lage rugklachten, nek- en schouderklachten, scolioseproblematiek, stressmanagement, chronisch pijn en hyperventilatie. Ik ben getrouwd met Leon en wij hebben 2 zonen van 14 en 12 jaar en een dochter van 9 jaar.

Bekijk de tips op de website of download het GRATIS ebook!

Je kunt me direct mailen of bellen voor een afspraak. 

BEWEEGWIJZER OEFENTHERAPIE NOORDWIJK
Esmeralda Peschier
071-3648921 of 06-23638902
noordwijk@beweegwijzeroefentherapie.nl

Voor meer informatie zie: www.beweegwijzeroefentherapie.nl